Prečice

te

Poslovna tehnološka riješenja

Poslovna tehnološka riješenja

 

Tehnologija je ključ za uspjeha bilo koje kompanije danas. Kompanije trebaju raditi blisko sa svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima da steknu svoje pokroviteljstvo i povjerenje. Tehnološka rješenja za većinu kompanija su Customer Relationship Management ( CRM ) rješenja.

Razumijevanje klijenta je ono što vam omogućava razvoj svog proizvoda i njegovo efikasno pozicioniranje. BMR posluje sa kompanijama s ciljem razvoja baza podataka klijenata i pomaže im da ostanu u bliskom kontaktu sa sadašnjim kupcima . Pored toga , BMR pronalazi svojim klijentima CRM rješenja za uspostavljanje kontakata s potencijalnim kupcima . BMR svojim klijentima nudi softverska rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe CRM za njih . BMR tim podržava klijente u:

 • CRM Software Managementu
 • podršku i obuku


Ako ste u potrazi za unapređenjem u odlučivanju u svojoj kompaniji za povećanje produktivnosti,  marketing softver je rješenje za vaše poslovanje . Uspostavite personalne za kupca znacajne odnose,  sa snažnim i praktičnim marketing softverom iz BMR . Steknite brzo uvid u podatke o kupcu s naprednim softwerom za analitiku i statistiku o podatcima – dobijte  podrsku za angažman kupaca u svim kanalima. Brzo reagirajte i budite uključeni tokove vaseg ciljnog tržištista kroz BMR.

Osim toga , našim klijentima pruzamo dnevno  savjetovanje i konsultacije, obuku za korištenje BMR poslovnih rješenja u smislu:

 • Segmentacije tržišta i određivanje ciljnih tržišta
 • Prediktivnu Analitiku
 • Pracenje marketinske ucinkovitosti
 • Direktni mail kampanje
 • Mobilni marketing
 • Social media marketing
 • Razvoj Programa lojalnih kupaca
 • Multi -kanalni marketing
 • Upravljanje Marketing budžetom

 

Ne gubite vrijeme više na spore procedure i neefikasne odluke - BMR će vam pomoći u poslovanju, ostvarite rezultate kakve ne mozete ni ocekivati.

Poslovica " U marketingu  je danas već prekasno " ne mora da bude vaša . Unapredite se sada!


Internet Prisutnost

Search Engine Optimization ( SEO ) je proces dobijanja saobraćaja iz "slobodnih", "organskih", "uredničkih" ili "prirodnih" rezultata pretraga na pretraživačima. BMR tehnološka rješenja su jedinstveno dizajnirana za poboljšanje performansi marketinga i izvještavanje menadžmenta vašeg posla . Pomažemo našim klijentima kroz uspješnu SEO transformaciju i implementaciju preko širokog spektra velikih , složenih akcionih planova i istraživanja - radeći rame uz rame s našim klijentima, dijeljenjem odgovornosti , prenošenjem znanja, u težnji da poboljšamo vaše performanse.

 

Svi glavni pretraživači kao što su Google , Bing i Yahoo imaju primarne rezultate pretrage , gdje su prikazane web stranice i drugi sadržaji kao što su video ili lokalne informacije i rangirani na osnovu onoga što pretrazivač smatra najrelevantnijim korisnicima .

Social Media Marketing ( SMM ) je obaveza svakog danasnjeg biznisa. BMR je definitivno pravi kanal za vas kako biste poboljšali prisutnost u društvenim medijima . Prema Constant Contact-u za 2011, 73 % malih biznisa i organizacija su počeli da koriste marketing  društvenih medija i 62 % onih koji ga ne koriste je počela koristiti putem društvenih medija u roku od 2012-2013 .

Društvene mreže kao što su Facebook , Twitter , LinkedIn i Pinterest su mjesta gdje se konstantne socijalne interakcije dogadjaju( otkrivanje i dijeljenje ) . Social media marketing je način korištenja  tehnologije za izgradnju odnosa , privućete nove klijente preko prijatelja koji dele sa prijateljima .

BMR će usko surađivati s vama, identificirati sve vaše SMM potrebe  identificirati strategije te vam donijeti uspjeh u ovoj oblasti . Vaše efikasno prisustvo u ovom prostoru je cilj BMR.


Ako ste spremni da čujete detalja , ne čekajte do sutra, kontaktirajte nas odmah.