Prečice

te

O Nama

Burch Market Research grupa (BMR) je novonastala marketing usluga sa sjedištem na Internacionalnom Burč Univerzitetu.

Kao BMR, obezbjedili smo kompletan asortiman usluga pružajući visoko kvalitetna istraživanja, obuku i konsultacije iz oblasti marketinga našim klijentima. Naš cilj je da omogućimo našim klijentima  vještine i znanje u postizanju uspjeha na poljima na kojima radimo zajedno.

Naše područje rada uključuje marketinško savjetovanje i obuku, razvijanje brenda, razvoj potencijalnog  domaćeg i međunarodnog tržišta i tehnološka riješenja u  poslovanju.


Mi Vam pružamo:

  • Stručne konsultacije iz marketinga za identifikaciju svih oblasti koje je potrebno razviti u marketingu vaših usluga i proizvoda.
  • Praktične programe obuke i seminare za podršku vašeg marketinškog tima sa dosadašnjim saznanjima u oblasti marketinga.
  • Pouzdane informacije koje će vam pomoći da ostvarite tržišni i potrošački uvid nad vašim brendovima,  uslugama i proizvodima
  • Pouzdane istraživačke usluge od strane prijateljskog tima vrhunskih istraživača kako bi ste dobili bliži uvid u potencijalna tržišta u koja vaša kompanija planira da se uključi.
  • Praktična pomoć uz specifična tržišna istraživačka znanja vezanih za interesovanja naših klijenata.
  • Potrošačko istraživanje i baza podataka.
  • Digitalna marketing sredstva i tehnike koje će obezbjediti uspon vaše kompanije i proizvoda na tržištu
  • Razvoj marketing planova koji najbolje odgovarju interesima kompanije.
  • Namensko osoblje za partnerski rad sa vama kroz projekte.
  • 24/7 usluga savetovanja i obrazovanje za menadžere naših klijenata i zaposlenika.BMR vam obećava: inovativne pristupe, najmodernija znanja i ekspertska rešenja za vaše marketinške potrebe. Za više informacija, kontaktirajte nas.


Misija

BMR se trudi obezbediti usluge stručnjaka u marketinškom savetovanju i obuci, razvoj brenda, razvoj  potencijalnog domaćeg i međunarodnog tržista i tehnološka rešenja poslovanja u firmama Bosne i Hercegovine.


Naše vrijednosti:

Zalaganje - posvećujemo se pružanju kvalitetnih rezultata iznad očekivanja u dogovorenim vremenskim propisima.

Partnerstvo - zajedno radimo kao tim i u partnerstvu sa vama idemo ka ostvarivanju uspjeha.

Integritet - pružamo vam nepristrasne i profesionalne povratne informacije za vaš proizvod ili uslugu. Mi verujemo u ispravno planiranje, predan rad i vidljive rezultate.

Strast - Težimo ka izvrsnim i ohrabrujucim istraživačkim inovacijama. Inspirisani smo da isporučmo nadmoćnost donoseći vam novitete iz svih djelova svijeta.

Efikasnost - pružamo efikasne rezultate u našem radu i očekivani rezultati se automatski primenjuju u vašoj kompaniji i na tržištu. Biti brz i profesionalan je ono što mi radimo.